App Store Google Play Instagram YouTube Facebook
633 299 742

Calendari

**DEGUT A LA PANDÈMIA DEL COVID19 ENS HEM VIST OBLIGATS A SUSPENDRE EL CIRCUIT MINI MXM FINS A NOU AVÍS**

DISCULPEU LES MOLÈSTIES

Normativa

Les categoríes de joc es divideixen segons la edat, i segons inscrits, hi hauràn dos nivells: A i B. Podeu inscriureu's al nivell desitjat, però serà l'organització qui decideixi en quin grup es competirà. Si dos jugadors de diferents categories s'apunten junts, es jugarà en la categoría de major edat. 

Benjamins: Nascuts fins l'any 2009.

Alevins: Nascuts al 2007 i 2008

Infantils: Nascuts al 2005 i 2006

Cadets i Juniors: Nascuts del 2001 al 2004

 El format de joc serà en forma de lliga en quadres de 4 parelles, amb un mínim de 3 partits a 1 set amb punt d'or (al arribar a 40 iguals es jugarà punt d'or, i escollirà la parella que resta en quin costat es farà el servei). 

Queden exclosos de poder competir els primers 8 jugadors dels rànking de menors de la FCPadel en el día que es tanquen inscripcions pel torneig vigent. 

El MASTER FINAL el jugaràn els millors 8 jugadors de cada categoría mare: benjamí, aleví, infantil i cadet-junior. 

La pilota oficial serà la Head CS.

S'ofereix el servei de fotografía profesional en tots els tornejos, per això, serà obligatòri aceptar tots els termes de protecció de dades i d'imatge a l'hora de fer la inscripció. 

Els quadres de competició seràn penjats el divendres abans de la competició. Qualsevol dubte o aclaració podeu escriure un correu a info@maximumpadeltour.com 

Temporada 2020