App Store Google Play Instagram YouTube Facebook
633 299 742

PATROCINADORS

LA TARONGETA INFORMÁTICA

L'equip humà de Tarongeta compta amb més de 20 anys d'experiencia en el sector TIC, especialitzats en donar servei a empreses. La filosofia de Tarongeta en aquest sentit es gestionar equips reduïts però amb molt de talent. Això permet una estreta col·laboració entre departaments i la flexibilitat d'aquestos. 

En la Tarongeta no descansen fins a aconseguir l'excelència. Aquesta excelència l'aconsegueixen a través dels fabricants més prestigiosos que representen com són Apple, HP, Dell, OKI, Brother, Kyocera, Ubiquiti, entre d'altres. Tot això amb un nivell d'atenció tècnica molt elevada als seus clients. 

Tarongeta es patrocinador oficial del Circuit Maximum 2020, i a més a més, ens ha dotat de la impresora necessària per a que tots els nostres socis obtinguin el seu carnet personalitzat.

 

PM | MARKETING DIGITAL

Darrere de PM | MARKETING DIGITAL hi és Patricia Martín, persona de confiança de l'equip Maximum. Amb aquesta incorporació han arribat moltes novetats al Circuit aquest 2020: la nova web i APP gratuïta, el Rànking MXM, la creació del carnet de socis i la nova imatge corporativa de Maximum.

Creadors de continguts en xarxes sociales, dissenyadora gràfica, especialista en disseny corporatiu per empreses, creació web i tendes online. Especialista en Xarxes Socials i Social ADS. Treballa 100% online des de el petit estudi a casa seva, amb una metodología online per a poder treballar amb qualsevol negoci sense importar la localització, de fet, el seu gran nucli de treball es a Madrid. Afiliats a la seva marca està el nostre servei de Fotografia i Video de la mà de Elisabeth Savall.

 

TRAUMA PADEL

Grup de profesionals de la medicina, especialitzats en lesions esportives. En aquest grup trobem al Dr. Diego Valdez, Traumatòleg, especialista en cirurgia artroscòpica d'espatlla i genoll. El Dr. Pablo Arévalo especialista en medicina esportiva. I l'última incorporació, Noelia Gama, Fisioterapeuta que ens acompaña a cada torneig dotant de servei per a jugadors abans i després de l'activitat.

Si tens cap lesió, o necessites servei de fisioterapeuta, pots contactar amb aquest gran equip de profesionals. Els millors, els tenim a MAXIMUM PADEL TOUR.

 

MUNICH SPORTS

Avui en dia, MUNICH ofereix una amplia gama de models, tant de calçat per adults i nens, com d'accessoris de moda i lifestyle. Amb més de 76 anys d'experiencia en el sector, la tercera generació de la família Berneda treballa tots els dies per aconseguir fer crèixer la marca.

MUNICH es la marca oficial de sabates esportives del Circuit MAXIMUM, patrocinador de molts tornejos, gràcies a ells podem oferir sabates a cada sorteig i premis d'alta gama. A més a més, aquesta marca ens ha dotat amb sabates a tots els integrants de l'Stafff Maximum i ajuda amb patrocini a varis dels nostres jugadors.

 

HEAD PADEL

HEAD es una empresa austriaca (però fundada als Estats Units) de roba, accesoris i material esportiu, que comercialitza equips d'esqui, snowboard, tennis, pàdel, squash, raquetball i natació. Marca referent al món del pàdel, patrocina jugadors com Sanyo Gutiérrez o Ari Sánchez, i ha sigut patrocinador de Fernando Belasteguín durant 10 anys.

HEAD PADEL es la marca oficial de pales i tèxtil del Circuit MAXIMUM, patrocinador de molts tornejos, gràcies a ells podem oferir paleters i motxilles a cada sorteig i premis de magnífiques pales. A més a més, aquesta marca ens ha dotat de material a tots els integrants de l'Stafff Maximum i ajuda amb patrocini a varis dels nostres jugadors.